• GB
  • DK

Om Halla & Hund

Halla & Hund er er ejet af mig, Halla.

Jeg tilbyder adfærdsrådgivning til hundeejere. 

 

Mine mål er:

At du og din hund får hjælp til at leve et godt liv sammen og at du bedre forstår din hunds adfærd. På den måde kan vi sammen finde en god løsning på jeres problemer.

 

 

Jeg  er medlem af SEA.

SEA står for Sammenslutningen af eksaminerede adfærdsrådgivere. Det er en organisation for troværdige adfærdsrådgivere, hvor vi har fokus på at levere kvalitetsrådgivning til vores kunder.

 

 

Jeg bor for tiden sammen med en hund, Alma. Alma er en fransk vandhund, født i november 2021. Men jeg har haft flere forskellige hunde, og de har alle haft hver deres personlighed og krævet noget forskelligt af mig.  

Jeg er tidligere uddannet inden for menneske terapi og ledelse. Det sluttede i 2010 da jeg blev stresssygemeldt og fik konstateret burnout. 

 

Jeg er i mellemtiden blevet farmor til 5 børnebørn, som jeg glædes meget over, men hunde og deres velbefindende fylder utrolig meget for mig.

 

Jeg sætter en ære i at følge med i nyeste viden omkring hunde

Mit fokus er at følge med i den videnskabeligt funderede viden, så jeg underviser ikke i hvad der var rigtigt for 10 år siden, men som ikke er det mere. Jeg vil gerne være med til at aflive myter, som desværre trives utrolig godt. 

 

Se mit CV her